Noua colecție Ikea include piese de mobilier vintage din anii '50 și '60
Scris de TheGrid Publicat în Design la august 8th, 2018 0 Comentarii
Frumusețea feminină surprinsă de fotograful rus Svetlana Belyaeva Precedentul Colaje fotografice de Lola Dupré Următorul

Ikea împlinește anul acesta 75 de ani de activitate, iar cu ocazia aniversării, a decis să reproducă unele dintre cele mai bune designuri din fiecare decadă a existenței.

Colecția Gratulera, ce include piese de mobilier ediții limitate cu designuri inspirate de anii ’50 și ’60, include un scaun din ratan de tip scoică, denumit Gagnet, o măsuță de cafea cu trei picioare inegale, denumită LÖVBACKEN, și o veioză cu trei brațe. Această colecție va fi disponibilă în magazine începînd cu luna August.

Colecție Ikea  - Anii '60 și '70
Colecție Ikea  – Anii ’60 și ’70

Ediția ’70 și ’80 va fi disponibilă începînd cu luna Octombrie și include un scaun din sîrmă neagră și canapele în culori super vii.

Colecție Ikea  - Anii '70 și '80
Colecție Ikea  – Anii ’70 și ’80

Mobilierul inspirat de anii ’90 și 2000 va fi disponibil începînd cu luna Decembrie a acestui an și include piese de mobilier mult mai familiare decît precedentele colecții. Intitulată „Piese minimaliste necesare”, această ediție include un scaun lăcuit de luat masa, în culori vii, o măsuță de cafea super simplă și multe altele.

Colecție Ikea  - Anii '90 și 2000
Colecție Ikea  – Anii ’90 și 2000

Fiecare ediție din această colecție va avea stocuri limitate așa că stați cu ochii pe Ikea.


Ți-a plăcut? Arată-le și prietenilor tăi

Design Interior Ikea Inspirație


Precedentul Următorul

keyboard_arrow_up