TheGrid

Publicație independentă de design, artă și inspirație care își propune să vină în sprijinul designerilor cu articole din diverse domenii ale artei și tehnologiei precum și galerii de imagini menite să stimuleze spiritul creativ.Pagina anterioară Următoarea pagină

Scrie pentru noi

TheGrid.ro vrea să devină comunitatea principală pentru designeri web, UI/UX designeri, designeri grafici și artiști vizuali din România. Încercăm să venim cu articole de calitate din diverse domenii ale artei și designului dar nu vom putea reuși fără sprijinul tău. Comunitatea cititorilor e cea care face TheGrid să crească. Împărtășirea cunoștințelor, sfaturile și materialele inspiraționale sînt cele care aduc energie comunității. Nimic nu ne face mai fericiți decît exprimarea liberă.

Întotdeauna sîntem bucuroși să cunoaștem designeri și artiști pasionați, care își pot exprima liberi gîndurile, dornici să scrie pentru comunitate.

Dacă ești interesat să publici articolul tău pe TheGrid, trimite-ne un email în care să ne specifici experiența ta și subiectul despre care vrei să scrii, iar noi ne vom ocupa de restul. Include linkuri către alte articole scrise de tine sau portofoliu de lucrări, precum și tariful perceput pentru articol. Ți-am menționat că vei fi plătit pentru articol, nu?

Îți mulțumim pentru interes și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine!


Pagina anterioară Următoarea pagină

keyboard_arrow_up