3 articole din
UEFA
Toate articolele despre UEFA
Pagina anterioară Următoarea pagină
Titlurile oficiale ale BBC pentru reportajele UEFA Euro 2016

Titlurile oficiale create pentru reportajele BBC sînt spectaculoase. Concepute de dock10 și GeeFX, acestea folosesc un efect panoramic polar pentru a simula o lume miniaturală la 360 de grade și inlud cîțiva dintre cei mai cunoscuți jucători de la Euro 2016 proiectați pe clădiri reprezentative din Franța. Grafica a fost concepută folosind Nuke, After Effects și Cinema 4D.

Scris de TheGrid Publicat în Design la iunie 28th, 2016 0 Comentarii Citește articolul
UEFA EURO 2016 - Colecție de afișe retro

În ultimul perioadă, din ce în ce mai multe agenții și designeri independenți creează materiale cu tema EURO 2016. Jonathan Quintin și firma lui de consultanță, Studio-JQ, au făcut un set de afișe informaționale pentru fiecare dintre echipele participante la EURO2016, într-un stil retro și minimalist. Jonathan s-a concentrat pe echipamentele naționalelor de fotbal și […]

Scris de TheGrid Publicat în Design la iunie 23rd, 2016 0 Comentarii Citește articolul
UEFA Euro 2016 – Colecție de afișe de Sean Ford

Sean Ford a creat pentru fanii fotbalului o serie de afișe, cîte unul pentru fiecare țară prezentă la UEFA EURO 2016, folosind elemente întîlnite pe steagurile naționalelor de fotbal. Deși sunt foarte simple, Sean a reuși să surprindă foarte bine culorile și elementele distincte de pe steaguri.

Scris de TheGrid Publicat în Design la iunie 19th, 2016 0 Comentarii Citește articolul

Pagina anterioară Următoarea pagină

keyboard_arrow_up